Top 3 ajándék szakállasoknak / borostásoknak
2017. december 12. írta: Beardcity

Top 3 ajándék szakállasoknak / borostásoknak

Nem is gondolnád mennyire egyszerű meglepni férfi ismerősödet, hogyha van egy kis arcszőrzete. Mint az utóbbi években kiderült, a férfiak legalább annyira szeretik a szakállukat és az ehhez kapcsolódó ápolási termékeket, mint a nők a sminkkészletet vagy a táskákat. Érdekes, de a szakáll ápolása nagyobb hangsúlyt kapott a férfiak körében, mint bármi más. Ezért rém egyszerű hasznos ajándékot vásárolni, aminek valóban örül az ajándékozott. Nézzük mi az, amivel gyakorlatilag lehetetlen mellélőni!
szakallasajandek.jpg

1. Szakállolaj / Balzsam

A legkézenfekvőbb ajándék egy új szakállolaj vagy balzsam lehet. Ha még sosem használt ilyesmit az ajándékozott, akkor is garantáltan ki fogja próbálni, hiszen kíváncsi lesz a hatására. Mellette szól, hogy használatuk körülbelül másfél percet vesz igénybe, így az is szívesen használja, aki nem szeret sok időt a tükör előtt eltölteni. A szakállolaj puhává, fényessé teszi a szakállat, jobban kezelhető lesz, és nem utolsó sorban a szakáll alatti arcbőrt is hidratálja, táplálja, így az kevésbé vagy egyáltalán nem viszket. Már pár napos borostától is használható, hiszen mint szó volt róla a bőrt is puhítja.
A balzsam is ezeket a funkciókat töltik be, annyi változtatással, hogy ezek állagra keményebbek a bennük található vajak és viaszok miatt, enyhe tartást is adnak a szakállnak.
Rengeteg illatban kaphatóak, de ha nem vagy biztos a választásban, akkor illatmentes változat is kapható. Napi kozmetikumok, amelyekkel reggeli készülődés közben gyorsan lehet látványos eredményt elérni. Egyszerű mint az 1x1.

dsc_0012.jpg

dsc_0674-3.jpg

2. Szakállfésű / Kefe

Sokan a hajfésűjüket használják a szakállhoz is, azonban ez több szempontból is rossz megoldás. A hajápoló termékeket átviszik a szakállra, illetve ami még fontosabb, hogy a hajfésűk általában sűrű fogazatúak, ami egy dúsabb szakállra szinte használhatatlan. Beleakad, bontás helyett inkább tép. Ha pedig műanyag fésűről van szó, akkor a szálakat még roncsolja is. Jó választás lehet egy természetes anyagból (fából, szaruból) készült fésű. Hatalmas segítség a gubancolódás mentesítésben, és még az előzőekben leírt szakállolajat/balzsamot is kiválóan el lehet oszlatni egy jó fésűvel.
A kefék nem bontásra szolgálnak, inkább csak formázásra és ápolásra. Igen, nem sokan tudják de egy természetes kefe, mint a vaddisznósörte vagy lószőr, hosszú távon fényesebbé, selymesebbé teszi a szálakat, az arcbőrhöz érve pedig frissítik a vérkeringést. Nincs olyan szakállas aki ne örülne egy szép kiegészítőnek.

dsc_0332.JPG

shepherd_montazs.jpg

3. Sampon / Kondicionáló

Mivel az arcbőr és a szakáll is más textúrájú, mint a fejbőr és a haj, ezért egy kicsit más jellegű ápolást igényel. Sokkal kíméletesebb, viszont hatékony eszközökre van szükség, melyek nem szárítják az arcbőrt. A kifejezetten szakállra tervezett samponok hidratálják a bőrt, miközben megtisztítják a szennyeződésektől. A kondicionáló pedig az egyik leghatékonyabb eszköz a hosszú távú extra puhaságért, a töredezett szőrszálak helyreállításáért és az egészséges szakállért. Egy haladó szakállasnak "must have" termék egy jó kondicionáló.
Ezeket elegendő kb heti 2x használni az optimális eredmény érdekében.

dsc_0010.jpg

+1

A szakállnövesztésben nagy szerepet játszanak olyan tényezők, mint a genetika, de nagy jelentősége van olyan dolgoknak, mint pl a helyes táplálkozás, a kielégítő alvás, testmozgás (tesztoszteron szint). A belső fejlődésre lehet ráturbózni olyan étrend-kiegészítőkkel, amelyek segítenek a haj növekedésében és táplálásában. Ha szeretnéd, hogy az ajándékozott az egészségére is rágyúrjon egy kicsit, akkor tudjuk ajánlani a Mentum Hair Support kapszulákat is.

mentum_jobb.pngA felsorolt kiegészítőkkel majdnem 100%-ig állíthatjuk, hogy nem fogsz mellélőni és annak tudatában ajándékozhatsz, hogy biztosan örömet szerzel és nem mellékesen természetes, egészségével kapcsolatos dolgot adsz szerettednek. Békés Ünnepeket kívánunk!    

A bejegyzés trackback címe:

https://beardcity.blog.hu/api/trackback/id/tr6213480931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása