Szakállmosás samponnal vagy szappannal? Nem mindegy mit használsz.
2015. október 12. írta: Beardcity

Szakállmosás samponnal vagy szappannal? Nem mindegy mit használsz.

beardcity-shipwreck-soap-szappan4.jpgAmikor egy igazán dús, erős szakállat próbálsz növeszteni, néhány kellemetlenség is érhet a folyamat során. Amikor a szőr elér egy bizonyos hosszúságot, viszketés léphet fel, és a rossz szappan vagy sampon használata csak ronthat a helyzeten. Bár sok szappanra ráírják, hogy hidratálja az arcbőrödet, ám ezek sokszor ártalmas adalékanyagokat tartalmaznak, amelyek kiszárítják bőrödet, ezáltal viszketést okoznak. A következőkben megnézzük a természetes alapanyagokból készült szappanok mindennapi használatának előnyeit.

Miért is olyan rosszak az átlagos szappanok a szakálladra?

Az egyik probléma az átlagos szappanok használatával, hogy a glicerin hiánya miatt kiszárad a bőröd. A szappangyártók ugyanis a hidratáló glicerint különböző szintetikus habképző mosószerekkel helyettesítik, amelyekben számos toxikus kémiai anyag van. Mivel a bőröd relatíve gyorsan beszív mindent, amivel érintkezik, ezért fontos odafigyelni, hogy milyen szappannal mosod az arcodat, mert kihatással van a szakállnövekedésedre is.

beardcity-shipwreck-soap-szappan3.jpg

Miért válassz természetes szappant?

A természetes összetevőkből álló szappanoknak vagy samponoknak, mint például a Beardbase szakállmosója és kondiciónálója, számos jótékony hatásai vannak a bőrre és a szakállra egyaránt. A bőr színe egészségesebb, teltebb lesz, az arcszőrzet pedig dúsabb, puhább. Az eljárás, amivel ezek a mosók készültek teljesen más, mint a kereskedelmi forgalomban kapható legtöbb mosónál. Először is specifikus, válogatott natúr olajok és zsírok keverékéből áll, amelyektől sokkal gazdagabb lesz, mint a különböző tisztítószeres samponok valaha is voltak. Azzal hogy organikus zsírokat és olajokat használnak, arcmosás közben olyan hab képződik, amely detoxikáló hatású (nem, másnaposságra nem jó :) ), és minden nem kívánatos anyagot letisztít a bőrödről, aminek eredménye könnyen kitalálható: jelentősen csökken a viszketés a különböző szakállnövesztési fázisok közben.

beardcity-shipwreck-soap-szappan.jpg 

A várható eredmények szakállmosó használatával:

Ha már sikerült beépíteni a természetes mosót a napi tisztálkodási rutinba, az arcod és a szakállad is frissebbnek fog látszani és érződni. A mosóban található olajoktól tiszta és sima lesz az arcszőrzeted, már csak szépen ki kell fésülnöd, hogy ne legyen gubancos. Fésülés és szárítás után jöhet a kedvenc szakállolajod, ami fényesíti, puhítja és erősíti a szálakat. A viszketés jelentősen csökken és a legtöbb részen gyors fejlődést fogsz tapasztalni. A nem kívánatos anyagok letisztulása után a szakállad gyorsabban és hosszabbra fog nőni. A természetes alapanyagú szappan vagy sampon használatával bőröd sugározni fog, az egészséges bőr pedig előfeltétele az egészséges, férfias szakállnak.

beardcity-shipwreck-soap-szappan1.jpg

 A Beardbase szakállmosóhoz kattints ide és a hidratáltság megőrzéséhez ne felejts el mellé egy szakállolajat is dobni.

Forrás: beardaholic.com
Képek: tumblr.com, google.com

A bejegyzés trackback címe:

https://beardcity.blog.hu/api/trackback/id/tr247957748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása