5 dolog, amit soha nem kéne mondanod egy szakállasnak
2016. június 15. írta: Beardcity

5 dolog, amit soha nem kéne mondanod egy szakállasnak

Amint azt biztos tudod, elég nagy része a társadalmunknak nem igazán képes mit kezdeni egy-egy nagyobb szakállal, főleg a fiatalokon. Úgy tűnik, hogy valamiféle zavarodottság van fejükben, nem tudják elképzelni, hogyan is mehet ennek a menete, a miértekről ne is beszéljünk. Ezért sok esetben megkapod ugyanazokat a kérdéseket, kijelentéseket, újra és újra, csak éppen más emberektől. Itt egy lista azokról a beszólásokról, rácsodálkozásokról, amiket már minden szakállas hallott ezerszer, és valószínűleg a háta közepére kívánja.

fuck_off.jpg
"Mióta növeszted a szakállad? Csatlakozni szeretnél az iszlámhoz?"

Ne már! Most komolyan? Az egyetlen dolog, amivel azonosítani lehet egy szakállast az egy muszlim ember? Meg akkor már egyből terrorista. Nem, nem szeretnék hasonlítani senkire a szakállammal, sem más vallást felvenni. Csak simán elvagyunk, én és a szakállam. Kérdezz meg legközelebb egy lányt, hogy azért növeszti-e a haját, hogy hasonlítson Zalatnai Cinire! Az egész szakállnak a lényege, hogy ha akarsz növesztesz, mert van, ha pedig nem, mert nem tetszik, akkor levágod. De ez a te döntésed. Ja és azt sem tudom, meddig fog még nőni. Fogalmam sincs.

Mindig van egy ember, aki az étkezések alatt folyamatosan mondogatja, hogy "van valami a szakálladban".

Igen, gondolom, hogy van valami a szakállamban, amikor valami széthullós gyorskaját, rántott cuccot, morzsás dolgot eszem, vagy chipset. Nagy meglepi lehet valakinek, de azoknak is kajás szokott lenni az arca, akinek nincs szakálla. Érthető, hogy a nagy szakállam összeszed egy két darabkát, de felnőtt emberhez méltóan kellően megtakarítom étkezés után.

"Nem viszket egy ekkora szakáll?"

Ó te szegény, eltévelyedett lélek. Nem viszket, mert valószínűleg többet foglalkozok vele és jobban ápolom, mint te a hajadat. Folyamatosan mosom, kefélem, fésülöm, sőt még naponta kenem szakállolajjal, így nem viszketett tavaly óta egyszer sem, amikor is elkezdtem növeszteni. És valószínűleg abba sem gondolsz bele, hogy nem csak a vakvilágba nő, többet borotválkozom, mint mielőtt még nem volt, csak borostám, mivel a formát tartani kell, az arcon, nyaki részen ugyan úgy borotválni kell.

"Ezek a figurák nagyon komolyan veszik ezt a szakáll témát."

Ez egy tipikus példa egy olyan emberre, aki abszolút nem érti a szakállas közösséget. Igen, komolyan veszem a szakállamat, pont úgy mint bármi mást az életemben. Figyelj! Azért van szakállam, mert szeretném, hogy legyen, nem pedig valami belemagyarázott hülyeségért, amit valamelyik magazinban olvastál.

"Megfoghatom a szakállad?"

Valamit tisztázzunk. Férfi ember vagyok, aki nem szereti ha fogdossák, nem egy állatsimogatóban vagyunk, úgyhogy NAGYON jó csajnak kell lennie annak, aki ilyesmit kér.

A bejegyzés trackback címe:

https://beardcity.blog.hu/api/trackback/id/tr808810044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása